Moda Ala Butik Instagram Mağazası

Moda Ala Butik

İnstagram moda dünyası her gün değişiyor, gelişiyor. Bir çok butik ile karşılaşıyoruz. Yeni, eski birçok butik satışlarını İnstagram üzerinden yapmaya devam ediyor. Anlıyoruz ki bu mecra büyümeye devam edecek.

Sizin için bulduğumuz butik İnstagram hesabını size anlatmaktan mutluluk duyarız: Moda Ala Butik. Modapiyasa olarak İnstagram üzerinde satış yapan butik hesapları inceliyor ve özellikleri ile birlikte sizlerle paylaşmayı hedefliyoruz. Moda Ala Butik de bu anlamda çok kaliteli bir hesap ve sizinle paylaşmamız önemli.

Moda Ala Butik hesabı çok organize olarak çalışan bir mağaza. Dikkatimizi çeken özelliklerinden biri yurt dışına da satış yapması ve bunu yurt içinden yapılan satışlardan moda ala butik instagram profil görseliayırması. Yani hem yurt dışına hem yurt içine ayrı önem veriyor. 858 bin takipçisi olan butik, gerçekten çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Sanırım sektöründe çok iyi rakamlardan biri olduğunu söyleyebiliriz.

Butik günde yaklaşık 7-8 arasında paylaşım yapıyor.  Paylaşımlarında aşırı detay paylaşılmıyor. Ancak butik, sahibi olduğu web sitesine yönlendiriyor. Web sitesi ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Ancak hoşumuza giden bir özellik var butik ile ilgili: Sadece ürünlerini paylaşmakla kalmıyor. İnsani anlamda yardıma muhtaç durumlar için de paylaşımlar yaptığını görüyoruz. Bu çok güzel bir detay. Aşağıdaki videoda Azez mülteci kampına yapılan bir ziyareti görebilirsiniz. Gerçekten butik yetkililerini alkışlıyoruz.

Moda Ala Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Moda Ala Butik geniş bir ürün yelpazesine sahip. Tesettür dünyasının ürünlerini tüm çeşitliliğiyle sunmaya çalışıyor; ayakkabı, etek, ceket, kaşe kaban, pantolon, kazak, gömlek. Sayabildiklerimiz. Size ne lazımdı 🙂 Paylaşımlarında aşırı bir detay verdiğini söyleyemeyiz. Aslında biraz daha detay paylaşım kullanıcıyı daha memnun edebilir diye düşünüyoruz.

Sadece ürünlerini değil haftalık kombin önerileri paylaşması çok güzel bir özellik. Bu alanda gördüğüm nadir paylaşımlardan.

Ayrıca bir ürün kategorisindeki ürün çeşitlerini tek bir paylaşım altında  topluyor, bu sayede takipçilerinin kaçırdığı ürünleri tekrar gösterime sunuyor.  Bu da çok güzel bir özellik. Kullanıcıların da takip ettiği bir detay.

Ürün çeşitliliğinin yanında Moda Ala Butik mağazasının renk kartelası da çok geniş. Birçok ürünün birden fazla renk ya da desen çeşidi var. Mağaza tüm paylaşımlarında ürünün birçok renginin görselini de paylaşıyor. Bu bütün kullanıcıların aradığı bir durum.

Moda Ala Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

Evet. İnstagram üzerinden bu denli çok sayıda ürün paylaşımı yapan ve bir çok takipçisi olan Moda Ala Butik, WhatsApp üzerinden satış yapmıyor. Mağaza yayınladığı bir hikayede WhatsApp üzerinden sadece bilgi alınabileceğini paylaşmış. Hem yurtiçi hem yurtdışı için ayrı ayrı WhatsApp telefon numaraları belirtiliyor. İstediğiniz numaralar aşağıdaki iletişim bölümünde yer almaktadır. Bununla  beraber 0850 550 60 60 telefon numarasını Müşteri hizmetleri olarak belirlemiş. Bu anlamda müşteriler siparişlerini bu hat üzerinden verebiliyorlar.



Sanırım mağazanın en önemli satış kanalı web sitesi. İnstagram sayfası üzerinde ürünlerinin paylaşımını yapan mağaza, www.modaalabutik.com web sitesi üzerinden satışlarını sürdürüyor. Tabii bu anlamda web sitesi üzerindeki detaylar ya da kurallar hakkında bilgi sahibi değiliz. Bu noktada eğer ürünü satın almak istiyorsanız,  butiğin web sitesindeki kriterleri incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Butik ayrıca bio kısmında fiziksel adresini de paylaşmış. Eğer İstanbul’daysanız, Fatih ya da Şirinevler’deki mağazalarına gidip  istediğiniz ürünü deneyip alabilirsiniz. Detaylı fiziksel adresler aşağıdaki iletişim bölümünde.

Moda Âla Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Moda Ala Butik, WhatsApp üzerinden satış yapmıyor. Sanırım en temel kural bu 🙂

Kargo: İstanbul ve çevresi için ekspress olarak kargolama yapılıyor. İsteğe bağlı olarak Türkiye’nin her yerine MNG, ARAS ve PTT KARGO seçenekler dahilinde kargo isteyebiliyorsunuz. Hatta butik, dünyanın her yerine kargomuz vardır bilgisini paylaşıyor. Kargo ücreti olarak 9 tl belirlenmiş.

Moda Ala Butik Instagram Çekilişleri

Böyle güzel bir butik hesabın hiç beklemediğimiz bir özelliği: Moda Ala Butik çekiliş düzenlemiyor. En son 16 Ağustos 2019 tarihinde yapılan 4.000 tllik bir çekiliş sonucu paylaşımı var. Ancak o tarihten bu yana yeni bir çekiliş göremedik. Bu durumun İnstagram üzerinden satış yapmamasına bağlıyoruz ancak çekiliş, İnstagram kullanıcılarının/müşterilerinin dikkatle takip ettiği başlıklardan biri. Bizce yapılması çok kıymetli olabilir. Yapılsın 🙂

 



Moda Ala Butik Instagram İndirimleri

Çekiliş konusunda ne kadar negatif eleştirdiysek, indirimler konusunda da o kadar pozitif eleştiriyor Moda Ala Butik. Sanırım 3-4 postta bir ürünlerindeki indirimleri görebiliyoruz. Müşterilerinin taleplerini de dikkate alan mağaza, sürekli stoklarını güncel tutuyor. Üstelik indirimler de belirli kategorilerle sınırlı değil. Bir etekte de indirim görebileceğiniz gibi, mağaza tarafından hazırlanan kombinlerde de indirim bulabilirsiniz.

Moda Ala Butik İletişim Kanalları

Mağaza için birçok iletişim kanalı var. Web sitesinden fiziksel adrese kadar tüm detayları burada paylaşıyoruz.

Web sitesi: www.modaalabutik.com web sitesi üzerinden butik ile iletişime geçebilirsiniz.

Yurtiçi WhatsApp: 0553 546 69 63 – 0553 003 12 78 – 0546 737 80 88 telefon numaraları üzerinden WhatsApp ile bilgi alabilirsiniz. Fakat tekrar hatırlatalım, butik tarafından WhatsApp üzerinden satış tercih edilmiyor.

Yurtdışı WhatsApp: Yurtdışındaki takipçiler ve müşteriler için 0539 707 04 97 telefon numarası var. Bu  telefon ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri: Butik, müşterileri için 0850 550 60 60 telefonunu Müşteri Hizmetleri hattı olarak belirlemiş. Bu hat üzerinden kullanıcılar mağazaya soruları yöneltebiliyor, sipariş verebiliyor.

Mağaza Adresleri:

Şirinevler Merkez: Fetih Cad. No:36/B Şirinevler

Şirinevler Şube: Fetih Cad. No:31/A Şirinevler

Fatih Şube: Macar Kardeşler Cad. No:54 Fatih (Saray Muhallebicisi Karşısı)

Moda Ala Butik Hakkında

Sevdik mi? Sevdik. Moda Ala Butik, müşterileri/takipçileri için stoklarını canlı tutan, paylaşımlarını sıklıkla yapan, iletişim kanallarını geniş tutarak ulaşılabilir halde olan bir yapıya sahip. İlk gördüğümde oldukça organize olduğunu düşündürdü bana. Paylaşımlarında renk seçeneklerinin fazlalığı önemli. Üstelik bir çok üründe indirime gitmeleri oldukça pozitif.

Dikkatimizi çeken şey, butiğin kombinlere ağırlık vermesi. Haftalık kombin paylaşımları, kombinler için yapılan ekstra videolar, tüm detayların bir arada olduğu hikayeler, Moda Ala Butik mağazasının bu konuyu ne kadar önemsediğini gösteriyor.

Hem yurtiçine hem yurtdışına satış yapabilmesi butiğin başarısına bir işaret zaten. Üstelik bunu başarabiliyor olması da ciddi bir nitelik. Sanırım İnstagram’da kolaylıkla karşılaşabileceğimiz bir özellik değil.

Ancak belirtmeden geçemeyeceğim, daha çok İnstagram çekilişi yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu İnstagram’ın ruhunda var 🙂

İnstagram dünyasında moda alemi sürekli genişlemeye devam ediyor ve biz bunun heyecanını yaşıyoruz. Eğer siz de bu alemde, bir instagram butik sahibiyseniz ve ürünlerinizin web sayfamızda yer almasını istiyorsanız, buradaki formdan bizimle irtibata geçin.