Butik Tanıtım Yazıları

Lavinya Butik İnstagram Mağazası

Lavinya Butik Marka Logosu

Lavinya Butik İnstagram Mağazası

Lavinya Butik

Instagram’da her gün birçok butik açılıyor. Bizler de sizin için araştırmaya devam ediyoruz. Ürün çeşitliliği, butik çeşitliliği, hepsi var.

lavinya butik instagram profil resmiYine gezerken sizin için Lavinya Butik İnstagram mağazasını keşfettik. Ürünleriyle, paylaşımlarıyla dikkatimizi çektiğini söyleyelim. Gelin detaylara beraber bakalım.

An itibariyle 222bin takipçiye sahip Lavinya butik instagram mağazası, instagram üzerinde satış yapan butikler arasında kendini göstermeye başlayan hesaplardan. Butik, günde 7-8 post paylaşımı ile canlı bir grafik çiziyor. Ayvalık merkezli bir hesap olan Lavinya Butik için gelin detaylı olarak bir inceleme yapalım.

Lavinya Butik İnstagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Öncelikle o kadar ürün yelpazesi çok geniş olduğunu belirtelim. Kadınların yaz ve bahar modasında tercih edebileceği tüm moda çeşitliliğini görebiliyoruz; uzun-midi-mini elbiseler, pantolon, croptop bluzlar… Özellikle bir kategoriden bahsedemeyiz ancak elbise grubunun ağırlıkta olduğunu belirtelim.

Çiçekli-renkli desenlerin ağırlıkta olduğu bir renk kartelası var. Dönemin, modanın tüm aday renkleri elbiselere yakışıyor. Aslında elbisede renk konusunda bir sınırlama olmaması gerekiyor zaten. Tabii biz ne kadar ürünlerin tarzını beğensek de son söz müşterinin 🙂

Genel olarak S-M-L bedenlerine yer veriliyor. Fakat bu noktada Lavinya Butik yöneticilerine bir eleştirimiz var; paylaşımlarında detaylı açıklama yapılmaması, bu konuda bir bilgi eksikliğine sebep oluyor. Kullanıcıların en çok önemsediği konuların başında fiyatı, kıyafetlerin bedenleri geliyor, bu konuda detaylı bilgilendirme hem kullanıcı güveni için, hem de butiğin satışlarını artırması noktasında faydalı olabilir.

Lavinya Butik İnstagram Satış Kanalları Nelerdir?

Lavinya Butik İnstagram mağazası, moda ürünlerinin satışını WhatsApp üzerinden gerçekleştiriyor. 0542 430 85 06 telefon numarası üzerinden WhatsApp aracılığıyla istediğiniz ürünle alakalı bilgi alabilir, sipariş verebilirsiniz. Her zamanki hatırlatmamızı yapalım; İnstagram üzerindeki butiklerden alışveriş yaparken bir takık başlıklar belirledik, eğer siz de instagram üzerinden herhangi bir ürün sipariş vermek istiyorsanız, bu başlıklara, aldığımız notlara bir göz atmanızı öneririz. Buradan inceleyebilirsiniz.

Lavinya Butik İnstagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Instagram üzerinden yapılan satışlarda butikler kendi kriterlerini oluşturuyor. Böyle bir platformun mutlaka belirli bazı başlıkları olmak zorunda zaten. Lavinya Butik, kendi mağazası için kriterlerini belirlemiş. Biz de size şimdi onlardan bahsedelim.

İade: Mağaza, İade kabul etmiyor. Yaptığınız siparişlerde bu detayı unutmamanızı öneriyoruz. İade bir çok mağazaca kabul edilmiyor.

Kargo: Kargo konusunda bir detay paylaşılmamış. Ne hikayede, ne de bir postta buna dair bir bilgi bulamadık. bu konuda butik sahibi ile detayları konuşmalısınız.

Değişim: Lavinya butik mağazası, değişimi kabul ediyor ve 1-3 gün içinde yapılacak değişim isteklerini kabul edeceğini beyan ediyor. Bunu profil açıklamasında görebilirsiniz.

Kapıda Ödeme: Butik profil açıklamasında kapıda ödeme konusuna açıklık getirmiş. Yani siparişlerinizin ödemelerini kapıda yapabilirsiniz. Ancak kapıda ödeme ile ilgili ekstra bir ödeme/ücret çıkar mı o konuda bir bilgi göremedik.

Lavinya Butik İnstagram Çekilişleri

222 bin takipçili bir hesap olan Lavinya Butik paylaşımlarının hiç birinde çekilişlerle ilgili bir detay göremedik. Bu hesabın izlediği bir politika olabilir. Ancak şunu da belirtelim ki Çekilişler, indirimler instagram üzerinden satış yapan butikler için satışlarını artırmalarını, takipçi portföyünü geliştirmeleri açısından önemli imkanlar. Sosyal medyanın en güzel nimetleri arasında bu çekiliş konusu. Anlık, canlı ve bir amaca yönelik toplanmış kullanıcılar için cazip teklifler her zaman dikkate değer olur.

Lavinya Butik İnstagram İndirimleri

Çekiliş konusunda olduğu gibi, indirim konusunda da kısır bir butikten bahsediyoruz. Birçok paylaşımını, moda ürününü inceledik. Fakat herhangi bir ürün grubu için indirim etiketi göremedik. Buradan butik yetkililerine seslenelim, sesimizi duyunnnn 🙂

Lavinya Butik İnstagram İletişim Kanalları

Lavinya Butik için bir web sitesi ya da başka bir satış portalı göremedik. Tüm satışlarını ya da paylaşımlarını instagram üzerinden yaptığını belirtelim. Siparişlerini WhatsApp üzerinden alıyor. İnstagram üzerinden direkt mesaj yoluyla iletişime geçemeyeceğinizi daha profil açıklamasında belirtmiş.

Lavinya Butik Hakkında

Genel olarak butik mağazayı inceledik. Artıları olarak ürünlerin kalitesini, modernliğini sıralayabiliriz. Renkli desenli modern çiçekli yaz elbiseleri birçok kullanıcının dikkatini çekecektir, ispatı 222bin takipçi ve paylaşımlara gelen beğeni sayıları.

Değişim imkanı, kapıda ödeme Lavinya Butik için sayabileceğimiz diğer olumlu özellikleri. Bu olumlu özelliklerin geri dönüşü almış olacak ki hikayelerinin birinde müşterilerinden gelen memnuniyet görsellerine yer vermişler.

Artılarının yanında eksilerine de değinecek olursak, sanırım en önemli eksiklikleri paylaşımlarında açıklamanın olmaması. Fiyat, ebat ve oluşabilecek diğer tüm sorular takipçilerin yorumlarına cevap olarak sıralanıyor. Fakat bunun yerine açıklamaların sağlıklı ve eksiksiz olması önemli ve gerekli bir ihtiyaç.

Modapiyasa olarak bir butiği daha inceleyip sizlerle buluşturduk. Tabii ki son karar sizlerin. Biz sizler için detayları biraz gün yüzüne çıkardık. Eğer Lavinya Butik moda ürünlerinden sipariş vermek istiyorsanız mutlaka butik sahibiyle iletişime geçtiğinizde detaylı sorularınızı sıralayın ve tatmin olun. Bu nokta iş tamamen sizde.

Varsa bize iletmek istediğiniz, bir eleştiri, mesaj ya da not, bu form aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. Sizin fikirleriniz bizim için önemli. Eksikliklerimizi kapatalım.

Eğer sizin de instagram üzerinde satış yapan bir butiğiniz, hesabınız varsa ya da incelenmesini istediğiniz bir mağaza varsa bizimle bu form aracılığıyla iletişime geçin, sizin için neler yapabileceğimize bakalım.

Modapiyasa olarak en iyi ürünleri, en kaliteli butikleri araştırmaya devam edeceğiz.

Modapiyasa; Hayatın içinden…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir