Butik Tanıtım Yazıları

Kadınlardan Sorulur İnstagram Butik Mağazası

kadinlardansorulur butik

Kadınlardan Sorulur Instagram Butik Mağazası

Kadınlardan Sorulur İnstagram Butik

Evet sayın modapiyasacılar, yeni bir içerik, yeni bir butik ile yazılarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün İnstagram yeni butikler ile dolmaya devam ediyor. İnstagram çok büyük bir pazar. Ayakkabıdan parfüme kadar birçok ürün grubu instagramda seçenekleriyle beraber satışa sunuluyor.

Kadınlardan Sorulur İnstagram butik mağazası da, instagram pazarında satış yapan butiklerden. Bu yazımızda Kadınlardan Sorulur butiğini inceledik. notlar çıkardık. Bakalım notlarımızda neler var?

kadınlardan sorulur instagram logoÖncelikle ismini biraz tuhaf bulduk biz bu hesabın; Neden Kadınlardan Sorulur 🙂 “Moda ve Kadına dair ne varsa.” mottosunu bio kısmında paylaşan butik, kadınların ihtiyaç duyabileceği ürünlerin yanında, kadınla alakalı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

137bin takipçiye sahip butik, günde 15-16 post ile ürünlerini paylaşıyor. Gerçekten iyi bir rakam. Hesabını sürekli güncel tutan, paylaşımlarıyla takipçilerine çeşitli ürünler sunan butik güzel bir alkışı hak ediyor bizce. 

Butik hesabında gördüğümüz bir diğer detay bilgi, hemen hemen her paylaşımında dünyanın 228 ülkesine satış yaptıklarını belirtiyorlar.

Kadınlardan Sorulur Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Ürün skalası oldukça geniş. Kadınlardan Sorulur instagram mağazasında abiyelerden tutun, gündelik sokak stili modasına kadar, En özel günler için tasarlanmış kıyafetlerden en cüretkar modellere kadar bir çok kıyafet, elbise bulabilirsiniz.

Paylaşımlarında her ürününü detaylı bir şekilde anlatması, bizce çok güzel birşey. Takipçilerini bilgiye doyuran butik, beden, fiyat, kargo ile detaylarına çoğunlukla yer veriyor.

Kıyafetlerin birden fazla rengi olması, butiğin ne kadar organize ve geniş düşündüğünü gösterir. ve bu bir avantaj.

Kadınlardan Sorulur Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

Kadınlardan Sorulur butik mağazasında satışlar sadece WhatsApp üzerinden gerçekleşiyor. Herhangi bir web sitesine sahip değil, 0505 354 10 53 telefon numarası üzerinden WhatsApp ile satışlar gerçekleştiriliyor, ayrıca sorularınızı da bu kanal ile sorabilirsiniz.

Ayrıca instagram üzerinde yaptıkları paylaşımların altına yorum yaparak da sorularınızı ya da düşüncelerinizi yöneltebilirsiniz.

Modapiyasa olarak  Kadınlardan Sorulur mağazasının ürünlerine web sitemizde yer veriyoruz. Buradaki linkten ürünleri inceleyebilir, istediğiniz ürünün detay sayfasına giderek, “WhatsApp’tan Sor” butonu ile butik yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Kadınlardan Sorulur Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Daha önceki butiklerde gördüğümüz gibi, Kadınlardan Sorulur Butik hesabının da kendince uyguladığı kurallar var, gelin göz atalım.

İade: kabul edilmiyor. Kullanıcılar/Müşteriler siparişlerini bu kurala dikkat ederek vermeli. uyarıyoruz.

Kargo: Sürat Kargo ile çalıştığını belirten butik, ücretsiz kargodan bahsetmemiş.

Kapıda Ödeme: Her butik bu özelliği tercih etmiyor. Ancak Kadınlardan Sorulur kapıda ödeme yöntemini 10 TL karşılığında kabul etmiş durumda.

Kadınlardan Sorulur Butik Instagram Çekilişleri

Bu konuda butik beni şaşırttı. Ben instagram paylaşımlarında çekilişlere yer verdiğini düşünmüştüm ancak böyle bir bulguya rastlamadım. Çekiliş, instagram pazarının atmosferinde var ve bence olmazsa olmazlardan. Buradan butik mağazasına çağrımız, çekiliş yapın 🙂

Kadınlardan Sorulur Butik Instagram İndirimleri

Kıyafetler tarz, görüntü çok elit, paylaşım detayları güzel, İndirim? Kampanya? Yok 🙂 İncelediğimiz kadarıyla ne indirim ne de kampanya göremedik. Neden ama 🙁 Kadınlardan Sorulur butik, sesimizi duy! İndirim istiyoruz 🙂

Kadınlardan Sorulur Butik İletişim Kanalları

Kadınlardan Sorulur butik için bilinen iletişim yolu, WhatsApp. 0505 354 10 53 telefon numarası üzerinden butik ile iletişime geçebilirsiniz.

Kadınlardan Sorulur Butik Hakkında

Şahsi fikrim bu butik çok güzel bir şekilde izlenim bırakmaya başlamıştı. Kaliteli ürün grubu zaten çok net görülüyor. Her ürün için renk ve ebat seçenekleri gayet iyi. Detaylı bilgi paylaşımı bizce zaten çok önemli. Resimlerin kalitesi ortada.

Ancak bütün bu güzel özelliklerin yanında eksiklerinden de bahsetmesek olmaz. Olamaz. Butik üzerinde indirim ya da kampanya göremedik. Özel günler için gördüğüm bir incelik de bulamadık. İnstagram pazarının karakteristik özelliklerinden çekiliş adı altında paylaşımlara da ulaşamadık.

Aşağıda Kadınlardan Sorulur Butik Mağazasının müşteri memnuniyeti ile ilgili görsellerini görebilirsiniz. Bu da müşterilerinin memnuniyetini önemsediğini gösteriyor.

Sanırım, butik ilerleyen zamanlarda eksik gördüğümüz bu başlıklara da değinecektir. İnstagram üzerinden yapılan satışlarda her zaman dikkat etmek gerekir. Bu sebeple bir takım dikkat edilmesi gereken kurallar bütünü hazırladık, buradan inceleyebilirsiniz.

Biz yine başka butikler ile sizlerle buluşmaya devam edeceğiz, bu pazar büyüdükçe biz buradayız 🙂

Amacımız; ModaPiyasa ekibi olarak instagram moda dünyasında en iyi ürünleri, ve bu ürünleri yayınlayan butikleri inceleyip, tüm detaylarıyla,artılarıyla, eksileriyle siz kullanıcılara sunmak.

müşteri her daim haklıdır 🙂

Bu kapsamda ister butik sahibi olun, ister alıcı bizimle fikirlerinizi, önerilerinizi paylaşmanız önemli.

Eğer bize soru sormak isterseniz ya da bizi eleştirmek isterseniz ya da bir fikriniz varsa, bize bu form aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de instagram üzerinden satış yapan bir butik mağazasına sahipseniz ve ürünlerinizin modapiyasa üzerinde listelenmesini istiyorsanız, bu form aracılığıyla bize ulaşın, neler yapabileceğimizi değerlendirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir