Tesettür Hizmeti Butik Instagram Mağazası

Tesettür Hizmeti Butik

İnstagram’da özellikle tesettür modası oldukça revaçta. Yine mağazalarda gezinirken sizin için dikkat çekecek bir mağaza ile karşılaştık: Tesettür Hizmeti.

Bu yazımızda tesettür hizmeti butik mağazasını inceledik. Sizin için aldığımız notları ve detayları aşağıda açıklıyoruz.

142 bin takipçiye tesettür hizmeti, günde yaklaşık 7-8 ürün paylaşımı yaparak takipçilerinin beğenisine sunuyor. Bio bölümünde toptan ve perakende satış seçeneklerinden bahsedilmiş. “Faturalı Yasal Sayfa” açıklaması, butiğin kendine olan güvenini ortaya koyuyor.

Tesettür Hizmeti Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Adından da anlaşılacağı üzere tesettür modasını bir çok detay ürünüyle gözler önüne seriyor. İncelediğimiz her paylaşımda çiçekli, renkli, desenli ürünler olduğunu gördük. Belki tesettür giysilerin en büyük sıkıntılarından olabilecek çeşitlilik konusunu bu butikte rahatlıkla görebiliyoruz.

Ürünleri çok çeşitli bir butik. Etek, tunik, pantolon, elbise, tesettür modasında aklınıza gelebilecek tüm ürün kategorilerini mağazada görebilirsiniz.

Bununla beraber zaman kombin paylaşımlarıyla kullanıcılarının beğenilerini tartan tesettür hizmeti, her paylaşımında ürünleriyle ilgili küçük de olsa bilgiler vermeye çalışıyor. İnstagram üzerinden satın alma yapacaksanız ,satılan ürün hakkında bilgi almak oldukça önemli. Bu konuda daha önce hazırladığımız “İnstagram üzerinde alışveriş yapılırken dikkat edilmesi gereken konular” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Tesettür Hizmeti Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

Tesettür Hizmeti Butiğe ait bir web sayfası yok. satışlarını sadece WhatsApp hattı olan 0552 427 70 76 hattı üzerinden yapmaktadır. Aşağıdaki butik ürünlerine göz attıktan sonra ürünün sayfasında yer alan “WhatsApp’tan Sor” butonu sayesinde bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Tesettür Hizmeti Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

İade: Butik iade kabul etmiyor.

Kargo: Butiğin genel olarak bir kargo ilkesi ya da yapısı yok. ancak bazı paylaşımlarında kargolarını bedava olarak nitelendiriyorlar. Dolayısıyla paylaşım paylaşım düşünmek gerek. Net bir şey söylemek güç.

Tesettür Hizmeti Butik Instagram Çekilişleri

İnstagram üzerinden satış yapan hesaplarda gördüğümüz çekiliş opsiyonu Tesettür Hizmeti, belli ki bu opsiyonu çok değerlendirmiyor. Ki gördüğümüz butiğin bu konuda hiç bir çekiliş paylaşımı görmedik.

Tesettür Hizmeti Butik Instagram İndirimleri

Tesettür Hizmeti Butik mağazasında gezerken her birkaç paylaşımda indirim etiketlerini görüyoruz. İndirim ticaretin en önemli parametrelerinden olduğu gibi instagram’da da çok önemli. Bazı takipçilerin özellikle indirim kovaladığını biliyoruz 🙂 İndirim için kategori kısıtı koyulmaması önemli. Çünkü bu kullanıcıları üzen bir özellik.

Bu butiğin sevdiğimiz bir özelliğinden bahsetmek istiyoruz; bazı paylaşımlarında 1 alana 1 bedava uygulaması yapmış. Eğer aynı üründen birden fazla almak için ilgileniyorsanz sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Aşağıya bununla alakalı paylaşımları koyduk 🙂

Tesettür Hizmeti Butik İletişim Kanalları

Sadece WhatsApp hattının olduğunu belirtelim. Herhangi bir web sitesine sahip değil ya da fiziksel adres paylaşılmamış. 0552 427 70 76 telefon numarası üzerinden WhatsApp aracılığyla iletişim kurabilirsiniz.

Tesettür Hizmeti Butik Hakkında

Tesettür Hizmeti Butik mağazasını beğendiğimizi, geçer not aldığını söyleyebiliriz. 1 alana 1 bedava uygulaması, birkaç üründe bir kargo bedava ve indirim etiketleri, butiğin artı özellikleri arasında sayabiliriz.

Ancak her güzelin bir kusura vardır 🙂 Biraz eleştirel gözle baktığımızda birkaç noktaya dikkat çekmek istedik. Örneğin bazı ürünlerin fiyatları belirtilmemiş. Kullanıcının ürünle alakalı en önemli bilmesi gereken şeyin ürünün fiyatı olduğunu düşünüyorum. Üstelik kullanıcı fiyatı sürekli yorumlarda soruyorsa, butik yetkilileri bu metodu tekrar gözden geçirmeli bizce.

İnstagram’da alışverişin en geniş başlıklarından biri olan çekiliş konusuna hiç değinilmemesi, bizce eksi bir durum. İnstagram kullanıcılarının aradığı bu özelliği butik hesabının es geçmemesi gerekir.

Her geçen gün daha çok butik ile karşılaşıyoruz. Sizin için en iyi, ilginç ve değer içeren hesapları inceleyip sitemizde yer veriyoruz. İnstagram üzerinden alışveriş dünyası büyümeye devam ederken, bu işte en büyük payı moda dünyası alıyor. Hal böyle iken biz de size en iyi moda butiklerini sunmaya çalışacağız.

Eğer siz de bir butik hesaba sahipseniz, bizimle iletişime geçin. Ürünlerinizin web sitemizde yayınlanmasını sağlayalım.

Bununla beraber soru, görüş ve önerileriniz için buradaki form aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.