Mac Butik Instagram Mağazası

Mac Butik Instagram Butik

İnstagram sosyal medya pazarında e-ticaret gün geçtikçe daha da aktif ve genişleyerek devam ediyor. Bu sebeple her gün bir çok İnstagram üzerinden satış yapan butik ya da dükkan görüyoruz. Eğer siz de İnstagram üzerinden satış yapmak istiyorsanız bu konuda daha önce hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.

 

Instagram butik sayfaları içinde mac butik instagram sayfası ile karşılaştık. mac butik ismi nereden geliyor bilemiyoruz ancak oldukça şık bir isim koymuş hesabın sahibi. Öncelikle mac butik instagram hesabının oldukça aktif olduğunu söylemeliyiz. Günde 11-12 post atıyorlar. İçerikleri aşağıda değerlendiriyoruz 😉 Yaklaşık 260 bin takipçiye sahip an itibariyle. Oldukça kalabalık bir kitleye hitap ediyor 🙂

Mac.Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor?

Genel olarak çok çeşitli ürünler yer alıyor diyebiliriz. Tulum, mont, ceket, triko, kazak ve daha birçok kategoride ürünler var. Hatta hikayelerinde çok güzel takımlar da paylaşıyorlar. Ayrıca dikkatimizi çeken başka bir detay ise, sıradan ürünlerden ziyade ilgi çekebilecek ürünler üzerinde duruyorlar ve paylaşımlarını bu doğrultuda yapıyorlar. Örneğin aşağıdaki leopar desenli tulum 😉

macbutik mağazası Leopar desenli tulum

Leopar desenli tulum

Leopar desenli kıyafetlerden çok görüyoruz. Bununla beraber sokak stilinin birçok örneği var, biz çok sevdik.Hatta çok güzel pijama setleri var, incelemek için buradan bakabilirsiniz. Free Style neymiş, buradaki ürünlerden bir kere daha anlıyoruz 🙂

Ürünlerinin çoğunda S, M, L ebatları var. fakat bazı ürünlerinde M ve L bedenleri tercih edilmiş. Bu butiğin bir tercihi mi, yoksa zorunluluk mu bilemiyoruz. Ürünlerinde çok fazla renk opsiyonu olduğunu söyleyemeyiz.

Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

macbutik, instagram üzerinden ürünlerini yayınlıyor, kullanıcının beğenisine sunuyor. Kendine satış kanalı olarak 2 yol seçmiş.

Whatsapp üzerinden satış: +90 533 686 00 24 telefon numarası üzerinden istediğiniz ürünü belirtip siparişinizi verebilirsiniz, ancak yine de alışveriş yapmadan önce, sizin için hazırlamış olduğumuz instagramdan alışveriş rehberine göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Mac Butik Instagram hesabındaki beğendiğimiz ürünleri bu linkten inceleyebilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürün ya da ürünler için whatsapptan sor butonu ile iletişime geçebilirsiniz.

Mac butik instagram sayfasının kendi web sitesinden alışveriş yapmak isterseniz macbutikstore.com adresine tıklayarak instagram butik hesabının web sitesine gidebilirsiniz.

web sitesi üzerinden satış: bağlantısından mac.butik’in sahibi olduğu web sitesine ulaşabilir ve istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Siteye girdiğinizde ürün ölçeğinin ne kadar olduğunu da görebilirsiniz.

Mac Instagram Butik Kuralları Nelerdir ?

Her instagram butiğinin yaptığı gibi, macbutik de instagram üzerinden yapılacak satışlar için birtakım kriterler belirlemiş.

İade: iade kabul etmiyor. Sipariş etmeden önce bu detayı aklınızda bulundurmanız gerekiyor.
Kapıda ödeme: Aldığınız ürünler için kapıda ödeme yapabiliyorsunuz. Bu durumda 12₺ kargo ücreti ödeyeceksiniz, ancak ödemenizi havale yoluyla yaparsanız, kargo ücreti 6₺’ye düşüyor. Tercih sizin!
Kargo: Kargo ile ilgili detayları yukarıda paylaştık ancak ekstra bir detay daha var, 200₺ üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti ödemiyorsunuz, yuppiii 🙂 ancak web sitesi üzerinden yapılan siparişler için bir fikrimiz yok.
Değişim: Gelelim değişim konusuna. Sanırım e-ticaret’te moda ürünlerinin en karışık olduğu konu. mac.butik değişim kabul ediyor. 3 gün içinde yapacağınız değişimler 15₺ karşılığında gerçekleştiriliyor. Fiyat farkı olmasının bir dezavantaj olduğu kesin. Detaylar için mac.butik ile görüşmenizi tavsiye ederiz.

Mac butik Instagram Çekilişleri

Bu soruyu sorduğunuzu biliyoruz 🙂 ““Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar ‘doğru mu değil mi?’. ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, macbutik çekiliş yapıyor” :):):)

Mac Butik Instagram İndirimleri

İndirim her butiğin en önemli dinamiklerindendir, ve mac.butik de bu konunun farkında. Hatta hikayelerinde son indirimler ile ilgili özel bir başlık da var. Özel olarak seçilen bir indirim kategorisi yok.

Mac Butik Hakkında

Genel olarak sevdik. Mac Butik instagram butiğinde iade olmamasının üzücü, değişim paralı olması negatif bir etki yaratabilir. Ancak ürün çeşitliliği, ürünlerin kalitesi gibi artılarından da bahsetmemek olmaz. aktif olması çok güzel. Üstelik kullanıcılarından gelen görüşleri, görselleri hikaye olarak paylaşması, çok önemli bir faktör. Bu sebeple kullanıcılar kendilerinden bir parça görebiliyor.

Ancak hesabın hiç kimseyi takip etmemesi ilginç bir detay. macbutik hesabına soruyoruz, bizi takip eder misiniz? :):)

Aşağıdaki butiklere de göz atabilir, beğendiğiniz ürünleri inceleyebilirsiniz. Eğer siz de bir instagram butik sahibiyseniz ve ürünlerinizin modapiyasa üzerinde yer almasını istiyorsanız, buradaki formdan bize ulaşabilirsiniz.