Butik Tanıtım Yazıları

Koçin Butik İnstagram Butik Mağazası

Koçin Butik Instagram

Koçin Butik Instagram Butik Mağazası

Koçin Butik

İnstagram butik ve diğer kategorilerdeki satış mağazaları gün geçtikçe çeşitleniyor. Bizse en iyi moda butiklerini araştırmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Koçin Butik instagram mağazasını inceleyeceğiz. Bakalım size neler gösterebileceğiz.

koçin butik instagram logo414 bin ile çok sayıda takipçiye sahip olan butiği ilk gördüğümüzde “kaliteli, aktif bir mağaza” hissi oluştu bizde. Günde 3-4 post atan koçin butik, tesettür dünyasının ürünlerinden sunumlar, paylaşımlar yapıyor.

Burada bir detaya yer verelim, dünya üzerinde 150 ülkeye ürün gönderimi yaptığını belirten mağaza, ürünlerin 2 ile 5 gün içerisinden teslimi yapıldığını söylüyor. Dünyaya açılan bir pazar olarak değerlendiriyor ve butik yetkililerini tebrik ediyoruz.

Koçin Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Tesettür dünyasının instagram’da temsilci çok sayıda. Birçok butik, tesettür modasını sergiliyor. Koçin Butik de tesettür ürünlere sahip bir mağaza. Çağın modasına uygun, şık, renkli, cıvıl cıvıl tesettür ürünlerini görebiliyoruz; tunik, uzun elbise, ferace ve daha bir çok ürün grubu mevcut. Üstelik çok güzel tesettür abiye elbiseler de paylaşılıyor.

Kıyafetler genelde birçok renk opsiyonu ile sunuluyor. Bence bu çok önemli. tek renk çok kısır bir yaklaşımın sonucu. Ayrıca elbiselerde geniş bir beden aralığı var. Bu da güzel bir artı.

Poplin, ayrobin, şifon gibi kumaş tipleri ürün kalitesini çeşitlendirmeleri çok güzel bir özellik. “Keşke bu da olsaymış!” diyebileceğiniz bir ürün olduğunu düşünmüyorum 🙂

Tesettür ürünlerinin yanı sıra çantalar da butik tarafından satışa sunuluyor. Aşağıda birkaç ürününe yer vermek istedik.

Sokak stili, gece elbisesi, günlük kullanım. Sizin ihtiyacına hangisi uygunsa, hemen hemen hepsini butik ürünlerinde gördük. Tabi ürünleri beğenip beğenmemek size kalmış.

Koçin Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

İnstagram mağazalarında en çok kullanılan satış yöntemi, WhatsApp. 0545 665 43 00 ya da 0530 786 96 69 telefon numaraları üzerinden WhatsApp ile butik yetkilileri iletişime geçebilir ve ürünlerinizi sipariş verebilirsiniz. Sitemizde yer alan koçin butik ürünlerine gitmek için buraya tıklayın.

WhatsApp’ın yanı sıra mağazaya ait bir de web sitesi var: www.kocinbutik.com 

Bu web sitesi aracılığıyla da siparişlerinizi verebilirsiniz. Tabi web sitesi üzerindeki kuralları bilemiyoruz.

Koçin Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Her butik imkanları ve prensipleri doğrultusunda ürünlerini satışa sunuyor. Koçin butik de instagram üzerinden moda ürünlerini sunarken, aşağıda  yazan kurallar doğrultusunda hareket ediyor. Daha önce de belirtmiştik, instagram üzerinden alışveriş yaparken dikkat etmemiz gereken bir takım ilkeler çıkarmıştık, buradan yazımıza erişebilirsiniz.

İade: Butik iade kabul etmiyor. İnstagram butiklerinin ortak noktası.

Kargo: Yapılan paylaşımlarda ücretsiz kargo ile ilgili bir açıklama göremedik. Ya da genel olarak bu şekilde bir açıklamaları yok. Kargo bedeli olarak 10 TL belirlenmiş. Ayrıca butik, yurtdışına da ürün gönderiyor.

Değişim: Koçin Butik, aynı gün içinde olmak şartıyla beden değişimini kabul ediyor. Fakat değişimi sadece alınan ürünün renk ve beden değişimi için yapıyor. Yani farklı bir ürünle değiştiremiyorsunuz. Siparişlerinizi oluştururken bu kuralı göz önünde bulundurmayı unutmayın.

[iade ve değişim highlight]

Koçin Butik Instagram Çekilişleri

Gelelim çekiliş başlığına. Bizce bu işin yapılmalı mı, yapılmamalı mı gibi bir ikilime düşülmesine gerek yok. Çünkü kesin bir şekilde instagram’da yer alan butik mağazalarının çekiliş yapmaları gerektiğini düşünüyoruz. Çekiliş, Bu habitatın çileği gibi.

Koçin butik çekiliş konusunun tam hakkını veriyor. Her ayın 5inde otomatik olarak çekiliş yapılacağını öne çıkan paylaşımlarında duyuran mağaza, şimdi de her ayın 10unda otomatik olarak çekiliş yapılacağını belirtti. ve bizden de koca bir alkışı hak etti. Herkesin yapabileceği bir şey değil.

Koçin Butik Instagram İndirimleri

Koçin butik İnstagram mağazasında bir çok indirim var. İndirimler her üründe olmasa da mağaza hesabının öne çıkanlar bölümünde birçok indirim yer alıyor. Birçok kategoride indirim yapıldığını gördük. Bizce indirim olayı burada var, tamam.

Koçin Butik İletişim Kanalları

Koçin butiğe bir çok yolla ulaşabilirsiniz. DM üzerinden iletişime geçmiyorlar. Eğer direkt mesaj gönderirseniz, sorularınıza cevap alamayabilirsiniz.

WhatsApp üzerinden her türlü sorularınızı sorabilir, siparişlerinizi verebilirsiniz. 2 adet telefon numarası var: 0545 665 43 00 ya da 0530 786 96 69.

Ayrıca butiğin web sitesi üzerinden de mağaza ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak web sitesi konusunda bir bilgimiz yok. 

Koçin butiğin sosyal medya hesapları da var; Facebook ve Twitter hesapları üzerinden de butik ile görüşebilirsiniz.

Koçin Butik Hakkında

Birçok butik inceledik. Hepsinin kendi içinde artıları, eksileri, avantajları ve dezavantajları mevcut. Koçin butik artılarının daha ağır bastığı, avantajlarının en iyi şekilde kullanan bir mağaza. 

Ürün çeşitliliği, ürün hareketliliği, yurtdışına kargo, indirimler, çekilişler, İstanbul’da 3 mağazasının olması, butiğin avantajları olarak değerlendirilebilir. Bizce bunlar çok önemli artılar.

Daha iyi olmasını beklediğimiz konular da var; ücretsiz kargo, butiğin üzerinde düşünebileceği bir başlık. Her ne kadar ürün açıklamalarını yeterli bulsak da daha iyi olması kullanıcının/alıcının hoşuna giden bir özellik olarak nitelendirilebilir.

Her butik kendi içinde bambaşka bir dünya getiriyor. Koçin Butik, bütün detaylarıyla ve hızıyla instagram üzerinden satış yapmaya devam ediyor. Eğer siz de bir mağaza sahibiyseniz, bize bu form aracılığıyla bize ulaşabilir, mağazanızın ürünlerini modapiyasa üzerinde yer almasını sağlayabilirsiniz.

Eğer bize bir soru sormak isterseniz, bu formdan istediğiniz soruyu sorabilir, bize eleştirilerinizi yöneltebilirsiniz. Eleştiri bizim işin en iyi parçası bizce. Sizden gelen geri dönüşler ile daha iyi hale gelmek misyonlarımızdan bir tanesi.

Modapiyasa olarak en iyi ürünleri, en kaliteli butikleri araştırmaya devam edeceğiz.

Modapiyasa; Hayatın içinden…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir