Feyza Çınar Butik Instagram Mağazası

Feyza Çınar Butik

feyza çınar butik instagram logoİnstagram moda dünyasında yeni butikler görmeye devam ediyoruz. Her hafta yeni butik ve mağazaların açıldığına şahit oluyorum. Bu sonraki konumuz. Şimdi size bugünkü butiğimizi tanıtmak istiyorum: Feyza Çınar Butik.

140 bin takipçiye sahip Feyza Çınar Butik, günlük 15-16 gibi oldukça yüksek bir paylaşım sayısına sahip. Her gün mağazasındaki ürünleri instagram üzerinden satışa sunuyor.  Ürün grubu ağırlıklı tesettür olsa da herkesin tercih edebileceği ürünler de yer alıyor.

Feyza Çınar Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Genelde tesettür dünyasının bir çok ürününü görüyoruz, tunik, eşarp. Ancak ürünler sadece tesettür ile değil. Herkes butikte bir çok ürün beğenebilir, parkalar, pantolonlar, etekler bütün müşterilere hitap ediyor.

Ayrıca çok şık ve renkli kombin ürünler de paylaşılıyor butik üzerinden. Üstelik bu paylaşımlar da oldukça şık. 

Ürünlerini birçok görselle destekleyen Feyza Çınar Butik, ayrıca video ile de hareketli gösterimler yapıyor. Bizce video çekimi önemli. özellikle moda ürünlerinin model üzerinde hareketli olduğunu görmek önemli. 

Kıyafetler için numara ebatları paylaşılıyor. Bu iyi bir haber, sadece S-M-L harflerine sıkışıp kalmıştık 🙂 

Dikkatiğimi çeken bir diğer detay; hemen hemen her paylaşımda ürünle alakalı çok detaylı bilgiler paylaşılması. Ben şahsen bu özelliği çok benimsedim. Bu sayede sadece ürün beden ve rengini değil, kıyafetlerin kaç santimetre olduğunu, paylaşımdaki elbisenin hangi beden olduğunu öğreniyoruz. Sergilenen kıyafeti neredeyse tüm detayıyla gözümüzün önünde canlandırabiliyoruz.

Feyza Çınar Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

Feyza Çınar Butik mağazasının bu konudaki açıklaması oldukça net: WhatsApp dışında satış yapmıyoruz 🙂 Öyle ki instagram hesabının bio kısmında DM yok diye bir açıklaması bile var 🙂

Butik herhangi bir web sitesine sahip ya da bağlı değil. Tüm ürünlerini instagram ortamında sergileyip satışlarını  0544 485 12 08 nolu WhatsApp hattı üzerinden gerçekleştiriyor. ModaPiyasa üzerindeki Feyza Çınar Butik mağazasının ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizin için özelleştirdiğimiz ürünler de var.

Feyza Çınar Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Her butiğin kendine has kuralları var. Bu da gayet doğal. Çalışma şekli, personel sayısı, satılan ürün vb. sebeplerle bu kurallar kendiliğinden oluşuyor. Zaten instagram üzerinden alışveriş yaparken uymamız gereken bazı kurallar var. Bu kuralların bir kısmını sizin için daha önce derlemiştik. Bununla beraber bakalım Feyza Çınar Butik bize neler söylüyor.

İade: Mağaza iade kabul etmiyor. Siparişlerinizi bu kritere dikkat ederek vermenizi tavsiye ediyoruz.

Beden Değişimi: Mağaza beden değişimi yaptığını belirtiyor. Eğer kıyafetin büyüklüğü size uymadığında butik ile iletişime geçmeniz durumunda size yardımcı olacaktır.

Kargo: Her üründe kargo ücretsiz ifadesini göremiyoruz. Sanırım butiğin izlediği politikalardan biri. Bunu ancak mağaza bilir. Bazı paylaşımlarda da kargo dahil fiyat paylaşılıyor. Bu noktada seçtiğiniz ürünün açıklamalarına dikkat etmenizi öneriyorum.

Kapıda Ödeme: Kapıda ödeme instagram kullanıcılarının tercih ettiği ödeme yöntemlerinden biri. Feyza Çınar Butik de bazı ürünlerinde kapıda ödeme imkanı sağlamış. Güzel bir opsiyon.

Feyza Çınar Butik Instagram Çekilişleri

Maalesef mağazanın son zamanlarda herhangi bir çekiliş yaptığını görmedik. An itibariyle incelediğimizde çekiliş ile ilgili bir detay ya da zamanlama da yok. Çekiliş instagram satışlarının en iyi kozlarından biri. Ancak Feyza Çınar Butik bu kozu kullanmak istememiş anlaşılan. Ancak biliyoruz ki instagram kullanıcıları bu tarz satışları dört gözle bekliyor 🙂 Bizden söylemesi 🙂

Feyza Çınar Butik Instagram İndirimleri

Yine instagram kullanıcılarınca dört gözle beklenen özelliklerden biri 🙂 Bu sefer Feyza Çınar Butik indirimleri düşünmüş, hatta daha fazlasını düşünmüş 🙂

Birçok üründe indirim etiketini görmem mümkün. Üstelik indirimler belirli kategoriler için de değil. Bu güzel bir yaklaşım. Bununla beraber “1 alana 1 bedava” kampanyalarını da görebiliyoruz paylaşımlarda. Mevsimin en çok tercih edilen ürünleri bile kampanyalarla satışa sunuluyor. Alkışlar Feyza Çınar Butik’e ??

Feyza Çınar Butik İletişim Kanalları

Feyza Çınar Butik mağaza olarak sadece WhatsApp hattını kullanılıyor. Profillerinde paylaşılan bilgi bu yönde. 0544 485 12 08 nolu WhatsApp hattı üzerinden butik yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Tabii ki instagram hesabında paylaşılan ürünler üzerine yorumlar yapıp yine butik ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak butik “DM yok” diyerek direkt mesajlarla ilgilenmeyeceğini belirtmiş.

Feyza Çınar Butik Hakkında

Sonuç: Biz bu butiği beğendik. Ki gördüğümüz kadarıyla, incelemeye başladığımız andan bu yana takipçi sayısını da arttırarak devam ediyor. Bizce artı ve eksilerini aşağıda paylaştık.

Artıları: Paylaşım sayısı çok. Butik hesabı hep canlı tutuyor. Paylaşımlarındaki detay beni mest etti, kendilerini alkışlıyorum. Video çekimleri önemliydi.

Eksileri: Çekilişlere biraz daha önem verse daha mı güzel olur acaba? 🙂

Bir tavsiyemiz de giderek gelişen ve artak butik hesabı için satış kanallarını geliştirmesi. Bu kapsamda satışların artması durumda tek WhatsApp sorun yaratabilir.

Yeni butikler inceledikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Amacımız; ModaPiyasa ekibi olarak instagram moda dünyasında en iyi ürünleri, ve bu ürünleri yayınlayan butikleri inceleyip, tüm detaylarıyla,artılarıyla, eksileriyle siz kullanıcılara sunmak. 

müşteri her daim haklıdır 🙂

 

Bu kapsamda ister butik sahibi olun, ister alıcı bizimle fikirlerinizi, önerilerinizi paylaşmanız önemli. 

Eğer siz de bir butik sahibiyseniz, ürünlerinizin web sitemizde yer almasını istiyorsanız, ya da butik sahibi sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa, sizi şöyle alalım.

Eğer bir tüketici ya da alıcıysanız, bize söylemek istediğiniz birşey varsa, bize teşekkür etmek ya da bizi eleştirmek isterseniz, sizi de burada bekliyoruz.