Butik Tanıtım Yazıları

Ayakkabı Dediğin İnstagram Butik Mağazası

ayakkabidediginn butik

Ayakkabı Dediğin Instagram Butik Mağazası

Ayakkabı Dediğin İnstagram Butik

ayakkabı dediğinn instagram logo

Ayakkabı merkezinde satış yapan Ayakkabı Dediğin instagram butik mağazasını sizin için inceledik. Bilgilerimizi derledik. Bakalım bu mağazada neler olup bitiyor? Detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor.

Ayakkabı Dediğin butik hesabı, günde 10-11 ürün paylaşımı yapıyor. Ayakkabı dünyasının en güzel ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor. 183bin takipçiye sahip.

Ayakkabı Dediğin Butik Instagram Sayfası Ne Tarz Ürünler Satıyor ?

Spor ayakkabı, bot, çizme ve daha birçok ayakkabı kategorisi altında yer alabilecek ürünleri görebiliyoruz. Kadınların ihtiyaç duyabileceği spor ayakkabıdan tutun, özel gecelerde giyebileceğiniz birçok ayakkabı çeşidini bu mağazada bulabilirsiniz.

Ayakkabı Dediğin Butik Instagram Satış Kanalları Nelerdir?

Siparişlerini WhatsApp üzerinden alıyor. Ayrıca her türlü bilgi talebinizi ve sorunuzu 0535 368 13 04 nolu WhatsApp hattı üzerinden yöneltebilirsiniz. Modapiyasa olarak Ayakkabı dediğin butik mağazasına ait ürünleri sizler için seçiyoruz, butik ile ilgili ürünlere buradan göz atabilir, beğendiğiniz ürünler ile ile ilgili mağaza sahibine “WhatsApptan sor” butonu aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Ayakkabı Dediğin Butik Instagram Sayfası Satış Kuralları Nelerdir ?

Her butik gibi Ayakkabı dediğin butiği de kendine özgü satış yöntemleri ve kuralları geliştirmiş. Bu da gayet doğal. Çalışma şekli, personel sayısı, satılan ürün vb. sebeplerle bu kurallar kendiliğinden oluşuyor. Zaten instagram üzerinden alışveriş yaparken uymamız gereken bazı kurallar var. Bu kuralların bir kısmını sizin için daha önce derlemiştik. Bununla beraber bakalım bu butiğimizde ne gibi kurallar var.

İade: Butik, iadeleri kabul etmiyor. İnstagram pazarının en çok dikkate alınan konusu. İade birçok firmaca uygun görülmüyor.

Beden Değişimi: Ayakkabı dediğin mağazası, değişimleri kabul ediyor. Ürün değişimi yapmak istemeniz halinde butik yetkilileri görüşmeniz yeterli.

Kargo: Kargo için 10₺ bir ücret belirlenmiş durumda. İncelediğimiz ürünlerde bedava kargo özelliğine ise hiç rastlamamıştık. Ancak son hikaye paylaşımlarındaki ürünler ücretsiz kargo özelliğine sahip.

Kapıda Ödeme: Kapıda ödeme, mağazanın ödeme seçeneklerinden biri. Ayrıca Havale ve EFT ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Ayakkabı Dediğin Butik Instagram Çekilişleri

Sanırım en dikkat çeken özelliklerden biri de bu. Bu mağazada şu ana kadar çekiliş adına herhangi bir paylaşım görmedik. Bizce instagram çekilişi önemli bir başlık. İnstagram kullanıcılarını, takipçilerinizi müşteri olarak işaretliyorsanız mutlaka bu tarz kampanyalar  yapmalısınız.

Ayakkabı Dediğin Butik Instagram İndirimleri

Bu mağazada indirim paylaşımları da göremedik. En azından son birkaç aylık dönemde gözümüze çarpan bir indirim ya da kampanya olmadı. Bu bir eksiklik.

 

Joaquin Phoenix Thumbs Down GIF - Find & Share on GIPHY

Ayakkabı Dediğin Butik İletişim Kanalları

Butik ile iletişime geçmek için WhatsApp hattı olan 0535 368 13 04 nolu telefon numarasını kullanabilirsiniz. bununla beraber belirtelim, butiğe ait herhangi bir web sitesi söz konusu değil. Ayrıca isterseniz, instagram paylaşımları altına yorum yazarak da butik ile bağlantı oluşturabilirsiniz.

Ayakkabı Dediğin Butik Hakkında

Ayakkabı dediğin instagram butik mağazası ayakkabı ekseninde satış yapan bir mağaza. Ayakkabı çok hareketli bir sektör ve kadınların ayakkabı konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz 🙂

Ancak bu butiğimizde bir takım eksiklikler var ve bunlar butiğin daha çok öne çıkmasını sağlayabilecek türden. İnstagram çekilişlerinin olmaması, kampanya ve indirimlerin yapılmaması, ürünler ile ilgili detaylı bilgilerin paylaşılmaması bizim gözümünden butiğin eksikleri olarak ortaya çıkıyor.

Yeni butikler inceledikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Amacımız; ModaPiyasa ekibi olarak instagram moda dünyasında en iyi ürünleri, ve bu ürünleri yayınlayan butikleri inceleyip, tüm detaylarıyla,artılarıyla, eksileriyle siz kullanıcılara sunmak. 

müşteri her daim haklıdır 🙂

 

Bu kapsamda ister butik sahibi olun, ister alıcı bizimle fikirlerinizi, önerilerinizi paylaşmanız önemli. 

Eğer siz de bir butik sahibiyseniz, ürünlerinizin web sitemizde yer almasını istiyorsanız, ya da butik sahibi sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa, sizi şöyle alalım.

Eğer bir tüketici ya da alıcıysanız, bize söylemek istediğiniz birşey varsa, bize teşekkür etmek ya da bizi eleştirmek isterseniz, sizi de burada bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir